En av messehallene under Agroteknikk 2021 fotografert før publikum inntok messa.
Agroteknikk 2021 hang i en tynn tråd pga pandemien, men ble gjennomført. Nå er det igjen tid for en ny runde med landbruksmesse i Lillestrøm.

Slik blir Agroteknikk 2024

I november er det igjen klart for Agroteknikk i Lillestrøm, og nå begynner programmet å komme på plass.

Publisert

Som vanlig er det maskinutstillingene og det sosiale som er det viktigste på en messe som Agroteknikk, men arrangørene har også i år ryddet plass en til en del andre ting å glede seg til.

Nyhetskåringer og Årets lærling

Årets messe går over fire dager, fra torsdag 14. november til søndag 17. november. Også i år blir åpningsdagen viet den oppvoksende generasjon. Da skal det være AgroUng, som er ungdommens dag på Agroteknikk. Her blir det både kunnskapsformidling og underholdning, innsikt og nyheter, og selvsagt skal Årets lærlinger stå i sentrum på en dag som denne.

Men det blir ikke noe Agroteknikk uten kåring av nyheter og utdeling av priser. Det skjer også på torsdagen under AgroIntro, som er det arrangørene kaller utstilleraften. Her blir det utdeling av priser til årets gull- og sølvvinnere i nyhetskåringen. 

Kvinner, galla og gratisbilletter

Fredag går "Kvinner i landbruket" av stabelen. Dette er Agroteknikks egen konferanse for kvinner i bransjen. Dette har vært et fast innslag under Agroteknikk siden 2018, og ble startet som et initiativ til Facebook-gruppa Nettverk for kvinnelige bønder. Den gangen hadde gruppe 6500 medlemmer, i dag har dette tallet økt med 50 prosent til 9600 medlemmer.

Til slutt rundes festiviteten av med Landbruksgalla, som er bransjens egen helaften  middag, taler og underholdning. Her samles utstillere, importører og forhandlere for å feire seg selv og bransjen.

Har du lyst til å vinne billetter til Agroteknikk? Vi har en (digital) bunke med gratisbilletter vi skal dele ut. Følg med framover, så får kanskje nettopp du mulighet til å vinne to billetter til landbrukets store messe i november.

 

Powered by Labrador CMS