Rekordstart for Agroteknikk

AGROTEKNIKK: Over 18 000 besøkte Agroteknikk i løpet av de to første åpningsdagene, og besøket er neppe mindre lørdag.

Publisert

Det er en ting som går igjen når vi snakker med både utstillere og publikum på messa: det er overraskende mye folk tilstede og stemninga er god og optimistisk. Etter det siste halvannet året vi har vært gjennom, er det tydelig at landbruks-Norge er klare til å møtes og prate maskiner og teknikk igjen.

Det gjenspeiler seg også i besøkstallene. På åpningsdagen torsdag var 7398 mennesker innom messa på Lillestrøm. Det er 1255 flere enn i 2018.

Fredagen var ikke noe dårligere, snarere tvert imot. Da var det hele 10 760 som gikk gjennom dørene til Agroteknikk. Det er over 1500 flere enn forrige gang.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Det var kø for å komme inn i morgentimene.</span>
Det var kø for å komme inn i morgentimene.

- Jeg var mentalt forberedt på at det kunne bli en nedgang på rundt 20 prosent, så dette er helt fenomenalt, sier Trond Andersen, prosjektleder for Agroteknikk.

Besøkstallene for lørdag er ikke klare ennå når denne saken skrives, men etter trafikken i gangene å dømme, er det lite som tyder på at det er færre publikum i dag. Da dørene åpnet klokken ni, var det allerede kø ved inngangen.

Oppdatert: Lørdag var det 12 016 besøkende innom messa. Det betyr at besøkstallet bikket 30 000 i løpet av de tre første dagene. Det utgjør omtrent ti prosents økning sammenlignet med forrige Agroteknikk.

Powered by Labrador CMS