Lageret på Grøset er i ferd med å fylles med alt som skal med til Agroteknikk. Her er det blad og permer, caps og reflekser, og mer til.
Lageret på Grøset er i ferd med å fylles med alt som skal med til Agroteknikk. Her er det blad og permer, caps og reflekser, og mer til.

Vi teller ned til Agroteknikk

Nå er det bare ei drøy uke igjen. Vi kommer - kommer du?

Publisert

Neste torsdag åpner dørene til Agroteknikk 2021, men før den tid er det mye som skal på plass.

Les også: Metantraktor til agroteknikk

Til helgen begynner de første traktorene og maskinene å rulle inn i hallene på Norges Varemesse i Lillestrøm. Utover uka øker aktiviteten yttereligere, til alle små og store stand er rigget og alt er på plass.

Møt oss på stand D02-22

Bedre Gardsdrift skal som vanlig ha egen stand. Vi er godt i gang med forberedelsene, og går alt som det skal, får vi noe rødt med fire hjul som vil stå på standen vår også. Du vil finne oss i hall D, på stand D02-22. Kom gjerne innom og slå av en prat, hent deg et blad eller del et tips med oss.

Les også: Disse vinner gullakset

Her vil du treffe redaktør Sesselja Bigseth, journalistene Magnus Sørlie, Per Magne Tøsse og Bo Hansen (som også er tidligere redaktør av Bedre Gardsdrift) og annonseselger Roy Utgaard.

Dette skjer på Agroteknikk

Som alltid vil det være mer enn bare utstilling som skjer på Agroteknikk.

Les også: Over 70 nyheter du kan glede deg til

Torsdag er det AgroUng, som skal engasjere framtidas bønder. Fredag vil minikonferansen Kvinner i landbruket gå over fire timer. Her blir det totalt ti foredrag med både fagpersoner og bønder som deler utfordringer og gleder fra hverdagen.

Les også: Disse vinner sølvakset

Og helt nytt i år, så vidt vi kan huske, er at årets Agroteknikk byr på en vielse! På lørdag er det nemlig lagt inn i programmet at en tidligere "Jakten på kjærligheten" bonde skal gifte seg med sin kjære. Det skjer på scena i teltet mellom hall B og C kl. 12:30.

Og søndag er lagt opp til en skikkelig familiedag med alpakkavandring, Øyvinds blyant og Kutoppen.

Faglig påfyll

Det blir også en rekke faglige foredrag. Bedre Gardsdrifts egen Per Magne Tøsse skal, sammen med NLRs Lars Gunnar Flatvad, fortelle om erfaringer de har gjort seg fra sommeren store rivetest samt dele praktiske tips om raking. Det skjer på søndag.

Les også: Disse vinner innovasjonsprisen

Og tidligere BG-journalist Jogeir Agjeld har tatt med seg engasjementet for trafikkregler videre og skal snakke om førerkortregler på torsdagen og vekt- og bredderegler på lørdagen.

Det blir også foredag om presisjonsjordbruk, klimatiltak, HMS, gjødselplanlegging med mer. Du finner hele programmet her: https://www.agroteknikk.no/program/

Powered by Labrador CMS