Logo: Lamma

Lamma flyttes til mai

Den britiske landbruksmessa Lamma får kjenne på virkningene av omikron.

Publisert

Utstillingen Lamma blir holdt i Birmingham. Den skulle etter planen finne sted like over nyttår, 11.-12. januar.

Bare tre uker før dørene skulle åpnes og 40 000 besøkende var ventet, kommer altså beskjeden om at utstillingen blir flyttet til våren. Nyheten kommer knappe to uker etter at tyske Agritechnica ble avlyst.

- I løpet av de siste dagene har usikkerheten rundt tiltakene mot covid-19 økt, og med en mulig nedstenging er vi usikre på hvordan situasjonen vli bli i januar. Etter å ha snakket med mange av utstillerne og deltakerne, har vi tatt den krevende avgjørelsen om å utsette, sier Sanjeev Khaira, som representerer arrangørene av messa.

Norske utstillere

Lamma er primært en britisk messe, slik Agroteknikk i all hovedsak er en norsk messe. Blant de rundt 600 utstillerene som er ventet er det likevel også representanter fra Norge.

Blant dem finner vi Bjørn Rygg-eide Herde Industrier. De deltar blant annet for å prøve å komme i kontakt med mulige forhandlere på det britiske markedet.

- Er du vår nye forhandler? spør de innlegg på LinkedIn.

Flyttet flere ganger

Det er ikke første gang messa blir flyttet. Først skulle den finne sted i januar i 2021. Så ble den flyttet til mai 2021, deretter til januar 2022. Nå er det altså mai 2022 som gjelder.

Hvis messen blir gjennomført, vil det være 40-års jubileum for Lamma. Det nye tidspunktet for messa er 4.-5. mai.

Powered by Labrador CMS