Det blir ikke noe kø utenfor lokalene denne gangen. Foto: DLG

Agritechnica er avlyst

Det bekrefter arrangørene i en pressemelding nå.

Publisert

Spekulasjonene har gått en stund allerede, men i dag kom avklaringen mange har ventet på: Agritechnica 2022 er kansellert.

Sikkerheten kommer først

- På grunn av forverringen i pandemisituasjonen de siste ukene og de offisielle restriksjonene som er kommet som følge av dette, har det oppstått en situasjon hvor det ikke lenger er mulig å gjennomføre et problemfritt Agritechninca, skriver arrangørene.

De har derfor landet på at det ikke er mulig å arrangere messa i Hanover til våren.

- Helsen og sikkerheten til besøkende, utstillere, partnere, medlemmer og ansatte har høyeste prioritet i denne situasjonen.

Bransjen har allerede vært ute og støttet avgjørelsen. John Deere og JCB har tidligere uttalt at de ikke ville deltatt uansett. Nå sier representanter for Agco at avlysningen er en ekstremt ansvarlig avgjørelse av DLG.

- Det er skuffende at vi går glipp av denne muligheten til å møte kunder og kollegaer fra hele verden. Vi støtter likevelfullt ut avgjørelsen, og er enige i at slik den pågående situasjonen rundt Covid-19 er nå, må sikkerheten til våre ansatte og besøkende ha førsteprioritet, sier Eric Hansotia, toppsjefen i Agco.

Tilbake i vanlig syklus

Agritechnica skulle opprinnelig vært holdt i november i år, men ble så utsatt til februar-mars neste år. Nå er den altså helt avlyst, og det vil ikke bli noen ny utsettelse av messa.

Neste Agritechninca vil finne sted 12. - 18. november 2023. Dette er i følge den vanlige syklusen.

Powered by Labrador CMS