Dette er alt Felleskjøpet vil vise av den nye hengeren før lanseringen fredag.
Dette er alt Felleskjøpet vil vise av den nye hengeren før lanseringen fredag.

Debut for ny, norsk henger

Felleskjøpet benytter Bedre Landbruk til å debutere den helt ferske hengeren fra Norwegian Trailer System.

Publisert

Det ble tidligere i år kjent at Felleskjøpet og Orkel skiller lag, seks år etter at FK Agri tok over Orkel-hengerne. I høst ble det klart at Felleskjøpet skal begynne med salg av hengere fra Norwegian Trailer System, en ny, norsk aktør bestående av tre eksisterende firma.

Den første dumperhengeren er nå produsert, og vil bli vist for aller første gang på Bedre Landbruk i helgen.

– Unikt konsept

– Den er rykende fersk, rett fra produksjon. Her blir det mulighet til å se den nye hengeren som har et unikt konsept vi tror kundene ikke har sett før, sier Hans Petter Eik, kategorisjef for redskap i Felleskjøpet.

Representanter fra Norwegian Trailer Systems skal være tilstede under hele messa slik at besøkende kan få svar på spørsmål.

– Ambisjonen er at vi skal være leveringsdyktige fra neste år av, sier Hans Petter.

Flere kommer

Den aktuelle hengeren som blir vist fram er en 15 tonn dumperhenger. Den er den første av flere.

– Vi har flere på tegnebrettet, og vi ser for oss at vi etterhvert kommer med en god portefølje på maskintraller og dumperhengere, sier Eik, og legger til at det først og fremst er entreprenørene de retter seg mot med de nye hengerne.

Andre nyheter på messa

Dumperhengeren er imidlertid ikke den eneste nyheten Felleskjøpets egen messe kan by på. Av andre nyheter kan du få med deg den ny John Deere 6M-serien og Avant 860i som vi omtalte i februar.

Den nye U-drillen fra Kverneland, snøfreser og snøskjær fra Avant og Igland vinsj 42 til traktorer under 80 hk blir også å finne i utstillingshallene.

I tillegg har Delaval varslet at de vil lansere en nyhet på messa.

Bedre Landbruk finner sted på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messa åpner klokken 12.00 fredag og varer til søndag ettermiddag.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS