Fire menn foran en rød Trioliet fôringsblander: Robin Hansen (Salgssjef eksport – Trioliet), Halvor Egeland (Selger – Ålgård Landbrukssenter), Lars Arild Borsheim (Produktsjef redskap – Ålgård Landbrukssenter) og John Magne Øgreid (Salgssjef Ålgård Landbrukssenter).
John Magne Øgreid (t.h.) og Ålgård Landbrukssenter har sikret seg importen av Trioliet. Også på bildet, fra venstre: Robin Hansen (Trioliet), Halvor Egeland og Lars Arild Borsheim (begge Ålgård Landbrukssenter).

Ålgård Landbrukssenter tar over importen av Trioliet

Ålgård Landbrukssenter blir importør av det nederlandske merket Trioliet.

Publisert

Trioliet leverer produkter til fôring. De er kanskje mest kjent for fullfôrvognene, men de har også andre produkter som silokutter og silograbb, ja, de har til og med en blander beregnet til biogass.

Har erfaring med merket

Når Ålgård Landbrukssenter nå tar inn Trioliet, markerer det samtidig at de entrer i-mek-markedet.

- Dette er et nytt segment i porteføljen vår, men helt nytt er det ikke, for vi har faktisk solgt Trioliet før, sier John Magne Øgreid, salgssjef i Ålgård Landbrukssenter.

Trioliet ble fra 2011 forhandlet av A-K maskiner, som Ålgård var en del av fram til de trakk seg ut av kjeden i 2020. Trioliet forsvant imidlertid ut av A-K maskiner før Ålgård, for i 2018 overtok danske Stenderup agenturet i Norge. De inngikk da avtale med Godkalven om å stå for service av vognene i Norge.

Skal bistå eksisterende kunder

Når Ålgård nå trer inn i mportøravtalen, omfatter den både nysalg, service og reklamasjon. Avtalen skal være gjeldende fra i dag.

 - En viktig prioritet for Ålgård Landbrukssenter er å betjene eksisterende kunder som allerede bruker produkter fra Trioliet. Vi vil derfor tilby service og brukerstøtte til alle eksisterende og nye kunder, skriver firmaet i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS