Ålgård Landbrukssenter går ut av A-K kjeden

Velger å avslutte samarbeidet etter over tjue år.

Publisert

Ålgård landbrukssenter ble startet av Magne Øgreid i 1980, og har vært medlem av A-K kjeden siden 1997. De siste årene har firmaet hatt en omsetning på over hundre millioner. Hva som skjer videre etter at samarbeidet med A-K er over er ikke klart enda.

Velger å avslutte

-Vi har i over 20 år vært et stolt og aktivt medlem i A-K kjeden men vi har nå bestemt oss for å gå ut og sa derfor opp vår avtale med A-K den 30. juni 2020. For oss var dette en riktig beslutning, da vi ser frem til å kunne utvikle forretningen slik vi ønsker det og på den måten vi foretrekker. Vi takker A-K for et langt og godt samarbeid og skilles som venner. Vi ser frem til å møte A-K i markedet og konkurrere med A-K og andre aktører som vi har stor respekt for, sier Anniken og John Inge Øgreid Øgreid.

Fortsetter ut 2020

-Frem til årsskiftet vil vi være en del av A-K kjeden og vi vil i den gjenværende perioden, sammen med A-K, ha fokus på å ivareta kunder og samarbeidsparter på en god og profesjonell måte. Fra januar 2021 vil vi bruke vårt unike og kompetente team til å fortsette og vokse og fortsette med vårt kompromissløse fokus på kunden og det å levere en total pakke som er attraktiv. Vi har spennende planer fremover, og har så langt i 2020 opplevd rekordresultater både på topp- og bunnlinje. Vi opplever stor pågang og har aldri vært så travle. Vi tror dette skyldes at kundene ser vår fagkompetanse, vår forståelse for kundens behov og at vi evner å levere når det gjelder for kundene. Vi gleder oss til fortsettelsen sammen med verdens beste team på Ålgård Landbrukssenter!, forteller Anniken Øgreid.

Powered by Labrador CMS