Magne Øgreid ser lyst på framtiden utenfor A-K maskiner.

Ålgård Landbrukssenter går ut av A-K kjeden

Rogaland-firmaet velger å avslutte samarbeidet etter over tjue år.

Publisert

Ålgård landbrukssenter ble startet av Magne Øgreid i 1980, og har vært medlem av A-K kjeden siden 1997.

De siste årene har firmaet hatt en omsetning på over hundre millioner. Hva som skjer videre etter at samarbeidet med A-K maskiner er over, er ikke klart enda.

Velger å avslutte

- Vi har i over 20 år vært et stolt og aktivt medlem i A-K-kjeden, men vi har nå bestemt oss for å gå ut, og vi sa derfor opp vår avtale med A-K den 30. juni 2020, sier Anniken og John Inge Øgreid Øgreid.

- For oss var dette en riktig beslutning, da vi ser fram til å kunne utvikle forretningen slik vi ønsker det og på den måten vi foretrekker. Vi takker A-K maskiner for et langt og godt samarbeid og skilles som venner. Vi ser fram til å møte A-K i markedet og konkurrere med A-K og andre aktører som vi har stor respekt for.

Fortsetter ut 2020

Ålgård landbrukssenter vil være en del av A-K-kjeden ut året.

- Vi vil i den gjenværende perioden, sammen med A-K maskiner, ha fokus på å ivareta kunder og samarbeidsparter på en god og profesjonell måte. Fra januar 2021 vil vi bruke vårt eget team til å fortsette å vokse, heter det i pressemeldingen.

- Vi har spennende planer framover, og har så langt i 2020 opplevd rekordresultater både på topp- og bunnlinje. Vi opplever stor pågang, og har aldri vært så travle, forteller Anniken Øgreid.

Powered by Labrador CMS