Roger Røstad og Stein Røstad poserer ved siden av ei Triolet-vogn.
Det er både generasjonsskifte og flere nye redskaper hos Røstad landbruksverksted.

Røstad landbruks­verksted øker utvalget etter generasjons­skifte

I tillegg til traktorer fra Case IH og New Holland blir familiebedriften på Oppdal forhandler av redskap fra Ålgård landbrukenter

Publisert

Røstad landbruksverksted ble startet av Stein Røstad i 1980. I alle år har bedriften hatt en eller annen befatning med traktorer fra CNH, først som serviceverksted for Fiat, deretter som forhandler for A-K maskiner i mange år. 

Etter A-K maskiner gikk over i historien, har Røstad fortsatt i samme tralten som serviceverksted for Case IH og New Holland.

Generasjonsskifte

Gründeren har nå overlatt roret til neste generasjon. Roger Røstad har tatt over som daglig leder, men Stein Røstad vil fortsatt være med i den daglige driften. 

I det siste har Røstad landbruksverksted signalisert tydelig på sosiale media at de går for å være en fullblods maskinforetning i framtida. I tillegg til landbruksmaskiner satser de også på tonnvarer til landbruket og gassleveranser til private og kjøretøy.

Utvider samarbeidet med Ålgård landbrukssenter

Tidligere har Røstad hatt samarbeid med Ålgård landbrukssenter om salg og service av traktorer fra CNH. Nå blir samarbeidet utvidet til også å gjelde redskaper som blir importert av Jærbedriften. Dette gjelder Bredal, Trioliet BV, Ritchie, Votech, Baastrupvognen APS, Arnes smedje Maskinfabrikken JST og BeTec. 

Røstad tilbyr også vedmaskiner fra Palax, en gammel kjenning fra A-K maskiner. 

Powered by Labrador CMS