Den røde løperen var på plass da Jæren Landbrukspark ønsket velkommen til to nye medlemmer.

To nye flytter inn hos Jæren Landbrukspark

BRI Landbruksbygg og Agripro har blitt en del av Jæren Landbrukspark, som fra før består av Eiksenteret og Akershus Traktor.

Publisert

Det var både offisiell snorklipping ved Per Olaf Lundteigen, servering av grillmat og underholdning da Jæren Landbrukspark kunne ønske velkommen til to ny bedrifter i går.

- Vi hadde offisiell åpning av to nye bedrifter i Jæren Landbrukspark på Klepp i går. Vår visjon er at bonden skal få det han eller hun trenger i Jæren Landbrukspark, sett bort ifra fôr, sier Annelin Rygg Ersland, markedsføringsansvarlig i BRI Management.

Nettofjøset og Greenfarm i ett

Det ene firmaet er altså BRI Landbruksbygg, som ble etablert i fjor sommer. Det består av to konsepter: Nettofjøset og Greenfarm.

Nettofjøset er et ferdig prosjektert melkekufjøs for besetninger som skal produsere 100- 300 tonn melk, mens Greenfarm er gardsanlegg for biogass fra husdyrgjødsel skal redusere utslippet av metan og andre drivhusgasser fra garden.

Begge konseptenen var offisielle nyheter til Agroteknikk i fjor.

Agripro med Reime og One2Feed

Det andre er Agripro, som også ble stiftet i fjor. Her er Idar Nedrebø daglig leder, mens Bjørn Rygg står som styreleder.

Firmet forhandler Reime-innredningen fra Herde Industrier samt fôringssystemer fra danske One2Feed.

- I lokalene til Agripro og BRI Landbruksbygg blir det nå brukt betydelige ressurser for å skape en visningshall for produktene deres. Denne hallen har vi døpt "Fjoset", og det kommer til å bli en opplevelse å komme inn her, forteller Annelin.

Akerhus Traktor med redskapsavdeling

I tillegg til de to nye bedriftene ble det også markert at Akershus Traktor flytter inn i nye lokaler i parken. Denne avdelingen selger ikke traktor, men grasutstyr og utstyr for landbruk, kommune og entreprenør.

Powered by Labrador CMS