Høytrykksspyler-Kärcher
Høytrykksspyler-Kärcher

Ny høytrykksvasker fra Kärcher

Kärcher kommer nå med nye høytrykksspylere, HD 13/35 og HD 9/50 Cage, med arbeidstrykk opp til 500 bar

Publisert

Du kan velge å la høytrykksvaskeren går på strøm eller bensin.

Kärcher har nå utvidet sitt produktspekter på kaldtvannshøytrykksvaskere med to nye kraftige modeller; HD 13/35 og HD 9/50 Cage.

Fjerner bark

Maskinene opererer ved trykk på 350 og 500 bar. Spesialklassemodellene er lagd for områder der de tradisjonelle høytrykksvaskerne når sin begrensning. De fjerner ikke bare hardtsittende skitt fra fasader, konstruksjonsutstyr, betong, men kan også fjerne rust, maling og lim. De barker til og med trær. Med rotodyse på fjerner disse maskinene det aller meste.

Sparer såpa

HD 13/35 Cage har et arbeidstrykk på 350 bar og vannmengde på nesten 1300 l/t. Den store vannmengden gir en god "skylleeffekt", og du slipper i de fleste tilfeller å bruke såpe. HD 9/50 Cage tar steget enda et hakk videre med et trykk på 500 bar og vannmengde på 900 l/t. Maskinen er egnet som rørreingjører.

Luftfylte hjul

Begge maskinene er utstyrt med pulverlakkert stålramme for bruk i tøffe miljøer. De har mulighet for å løftes med kran. To store luftfylte gummihjul gjør det enkelt å flytte dem i ulendt terreng.

Både bensin og el

Begge maskinene er tilgjengelig med både strøm- og bensindrift. Du kan derfor bruke maskinen på steder uten strømforbindelse. Motoren slås automatisk av hvis maskinen ikke er i bruk i mer enn 20 sekunder. På bensinutgaven reduserer motoren turtallet automatisk når du ikke bruker maskinene.

Powered by Labrador CMS