Den nye avdelingen til Ålgård Landbrukssenter.

Ålgård ønsker HCP velkommen

Viderefører godt samarbeid.

Publisert

At HCP Norge nå overtar importen av CNHs produkter over store deler av landet, har naturlig nok stor betydning for Ålgård Landbrukssenter. Ålgård har hatt importen av CNH til Norge i tre år, et år før konkursen i A-K maskiner, og drøyt to år etter. Fra 1. januar 2025 vil dette gjelde Rogaland og Agder. Anniken Øgreid, daglig leder hos Ålgård Landbrukssenter, ønsker HCP velkommen som CNH-importør.

Fullt fokus på kjerneområdet

- Vi er meget glade for at det nå er kommet en langsiktig løsning for CNH sitt forhandlernettverk i Norge. Vi har siden 2022 tatt ansvar i påvente av denne avklaringen, til det beste for CNH og kundene, ved å tilby service og ettermarked gjennom utvalgte servicepartnere. Etter å ha hatt midlertidig ansvar i store deler av landet over flere år, ser vi nå frem til å fokusere 100 prosent på våre kjerneområder i Rogaland og Agder. Vi har samarbeidet godt med CNH i denne perioden, og takker for tilliten, skriver Anniken i en pressemelding. 

Hun vil samtidig takke samarbeidspartnerne de har hatt rundt om i landet de siste årene.

Skal ta tilbake andelene

Anniken skriver også at de sammen med HCP Norge, Mathisen Landbruksservice og CNH, skal ta tilbake tapte markedsandeler og den ledende posisjonen som CNH fortjener.

- Vi vet at kundene vil sette pris på å få tilbake et robust, langsiktig og kompetent nettverk som kan bistå lokalt, der kundene er og har sine behov. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med HCP Norge, skriver Anniken.

Alle gjeldende avtaler med Ålgårds servicepartnere lokalt vil være gjeldende frem til 1. januar 2025.

Fra før har Ålgård Landbrukssenter og HCP et samarbeid på Krone, hvor HCP er importør og Ålgård forhandler i Rogaland. Ålgård Landbrukssenter vil fortsatt være eneimportør for anleggsmaskiner fra CNH.

Powered by Labrador CMS