De fem mest leste sakene i 2021.
De fem mest leste sakene i 2021.

Dette var de mest leste artiklene i 2021

Hobbytraktor, ved og EU-kontroll var noe av der leserne våre har vært mest interessert i det siste året.

Publisert

Årets mest leste sak har mer enn 50 prosent flere lesere enn den nest mest leste saken.

1.

I år som i fjor er dette en av de mest leste sakene våre. Med slike strømpriser vi har sett i vinter er det kanskje ikke rart at det er nettopp en artikkel om ved troner suverent på toppen. Vi får tro det er flere enn de vanlige leserne av Bedre Gardsdrift som har klikket seg inn på denne saken.

Også andre vedrelaterte saker har gjort det godt i år, selv om de ikke kommer inn på lista over de fem mest leste. Det gjelder blant annet saken om Paal som flytter ved med varebilen og artikkelen om at svart ved er en uting.

2.

I april skrev vi om Sandvik Landbruk som har begynt å føre hobbytraktoren Yto. Den gangen var ambisjonen å bikke 20 traktorer i år etter å ha solgt tre i hele fjor. Med 17 registrerte traktorer etter november, er det ikke helt umulig at de klarer å nå ambisjonene.

3.

To priser til John Deere ble godt mottatt. Også spesialtraktoren Reform Metrac, som vi har sett nærmere på i en egen sak, og metantraktoren, som du kunne se på Agroteknikk, vant priser.

4.

AutoAgri var en av tre firma som vant innovasjonsprisen på Agroteknikk i år. De vant også kampen om lesernes gunst, for saken om redskapsbæreren fra Trøndelag var den fjerde mest leste saken vår i år.

5.

Den siste saken var en lederartikkel om periodisk kjøretøykontroll for traktorer. Startdatoen var opprinnelig satt til 1. oktober i år, men dette er nå utsatt til tidligst januar 2023.

Godt nyttår fra redaksjonen!

Og med det takker vi alle våre lesere for følget i 2021. Vi ønsker dere velkommen tilbake til mye god lesing også i 2022!

Har du tips eller innspill, når du oss på e-posten: redaksjonen@bedregardsdrift.no

Powered by Labrador CMS