John Deere henter hjem to av fire priser i år.
John Deere henter hjem to av fire priser i år.

Dette er Årets traktor 2022

Vinneren i de fire forskjellige klassene er klare!

Publisert

Totalt fjorten finalister har vært med i kampen om de forskjellige titlene. Mange av traktorene er nylanserte modeller, og et par er så ferske at de ikke har kommet ut til sluttbrukeren ennå. Bedre Gardsdrift er Norges medlem i juryen, her får du vinnerne for 2022!

Tractor of the year

Den mest prestisjetunge utmerkelsen er uten tvil Tractor of The Year. Årets traktor 2022 er John Deere 7350R. Etter flere år der John Deere ikke har vært representert i kåringen var det på tide med en seier. Traktoren utmerker seg med et flott design og ei hytte med en fantastisk komfort.

Best utility

Norgestraktoren 6120M
Norgestraktoren 6120M

Beste flerbrukstraktor 2022 er John Deere 6120M AutoPowr. John Deere sikrer seg dermed to høythengende titler i årets kåring. Det er vel liten tvil om at 6M serien passer godt her hjemme også, og de trinnløse modellene har gjort det godt på salgsstatistikken. Traktoren utmerker seg med kort akselavstand, trinnløs transmisjon, god sikt og høyt utstyrsnivå.

Best of specialized

Vestlandstraktoren Reform Metrac H75
Vestlandstraktoren Reform Metrac H75

Klassen for beste spesialtraktor er ofte forbeholdt smalsportraktorer, men i år går utmerkelsen til bakketraktoren Reform Metrac H75. Den vinner på grunn av høyt utstyrsnivå, lavt tyngdepunkt, lav egenvekt og mulighet til å montere redskap foran og bak. Du kan lese mer om denne traktoren i neste utgave av Bedre Gardsdrift.

Sustainable Toty

Ingen diesel. Bare metan!
Ingen diesel. Bare metan!

New Holland T6 Methane Power vinner tittelen for den mest bærekraftige traktoren. Den traktoren representerer noe helt nytt siden motoren ikke behøver hverken AdBlue eller avansert avgassrensing. Traktoren er også den første konvensjonelle modellen med oppunder 200 hestekrefter som er i salg med alternativt drivstoff.

Powered by Labrador CMS