Fra Agroteknikk 2018.
Fra Agroteknikk 2018.

10 nye vinnere er kåret!

Hvis du har svart på spørsmål om testgruppe eller navnebytte, kan du være blant de som har vunnet billetter til Agroteknikk 2021.

Publisert

Vi har trukket totalt 10 vinnere som får to dagspass til Agroteknikk i november. Velg selv om du vil ta med deg en venn en av dagene eller om du vil bruke anledningen til å gå på messa to dager i strekk.

Testvenner

I runde 3 lurte vi på om dere visste hvilke utenlandske landbruksmagasin vi har samarbeidet med når vi har laget gruppetestene våre på traktorer og dekk. Mange av dere har fått med dere at vi publiserer Profi-tester, men dette er tester som tyske Profi står for selv som vi har fått tillatelse til å publisere i Bedre Gardsdrift. Derimot har vi stått for en rekke traktortester selv i samarbeid med finske Kone Viesti, danske Tractor Tech og nederlandske Trekker. Tidligere var også svenske Lantmannen med i testgruppa.

Selv om mange tippet feil på Profi, var det også en god del som kjente til minst en av samarbeidspartnerene våre. Blant disse har vi trukket ut fem stykker som får to billetter hver til Agroteknikk:

· Lars Settemsdal, Bøfjorden

· Bjørn Ole Inderberg, Beitstad

· Øystein Haugen, Vikersund

· Bjørn Lerum, Sogndal

· Lars Magne Rustad, Brandbu

Fra KK til BG

I runde 4 ville vi vite om dere husket når bladet skiftet navn fra KK Heje til Bedre Gardsdrift. Riktig svar er at bladet het KK Heje i 10 år. Dermed skiftet vi navn i 1991, noe de aller fleste svarte rett på. Også her har vi trukket ut fem vinnere som får to dagpass hver til Agroteknikk:

· Johannes Røed, Ås

· Maria Pletten, Sletta

· Magnar Aamoth, Rakkestad

· Jørgen Lyngved, Skjåk

· Per Ivar Gjelstad, Stokke

Vinnerne vil få billettene tilsendt direkte på e-post.

Ser du ikke navnet ditt blant vinnerne? Da får du snart en ny sjanse! Neste mulighet er like om hjørnet, så her gjelder det å følge med!

Powered by Labrador CMS