Årets traktortest!

NY VIDEO: Årets store traktortest havner snart i postkassa! I denne videoen viser vi et glimt av hvordan vi har testet sju semi-powershift traktorer på drøyt 200 hk.

Publisert

Årets store traktortest er i trykken og snart på vei i posten. Del 1 av traktortesten publiseres i førstkommende utgave av Bedre Gardsdrift, nr. 1. 2019. I denne delen kan du lese hvordan de sju traktorene presterer når de måles opp mot hverandre.

Vår mest omfattende test

Årets test er den mest omfattende testen vi har gjort noensinne. Her får du se hvordan traktorene gjør det på vibrasjonsmåling, støynivå, og sikt. Vi har målt effekten opp mot markedsført effekt, vi har sett på drivstofforbruk, på løftekraft og mye mer.

Og ikke minst har vi prøvekjørt hver enkelt traktor i opp mot 100 timer. I den kommende utgaven kan abonnentene våre lese hvordan traktorene gjør det på brukervennlighet, komfort og mer til.

Mer utover våren

I del 2 (BG nr. 2) går vi mer i detalj, traktor for traktor. Her presenterer vi også resultatene fra kuldekammeret, som viser hvor fort de smelter isen av frontruta og øker lufttemperaturen i hytta.

I siste del, del 3 (BG nr. 3), tester vi GPS-styringen som ble levert med traktorene pluss Isobus-egenskapene til de sju.

Ikke abonnent på bladutgaven av Bedre Gardsdrift? Klikk her!

Kun i bladet

  • Resultatene fra testen er forbeholdt våre abonnenter, og vil ikke være tilgjengelig på nett.
  • Hvis du ikke er abonnent på Bedre Gardsdrift, kan du tegne abonnement her. Et årsabonnement koster 695 kroner. Du får da 10 utgaver i året, spekket med jordnært og nyttig fagstoff om landbruk og teknikk.
Powered by Labrador CMS