Agroteknikk 2018, messehall
Agroteknikk 2018, messehall

150 utstillere klare til Agroteknikk 2021

Traktor- og landbruksmaskinimportørenes forening melder om stor interesse fra utstillere til årets messe.

Publisert

Agroteknikk 2021 blir den første, store landbruksmessa i Norge siden pandemien. Agrisjå måtte som kjent avlyse i fjor. Det samme måtte Dyrsku’n, som tidligere i sommer også avlyste årets messe som skulle vært arrangert nå i september. Nå er derfor forventningene store til Agroteknikk, som skal gå av stabelen 25. -28. november 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm

I rute

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Frode Dahl, styreleder i TLIF.</span>
Frode Dahl, styreleder i TLIF.

– Mer enn 150 utstillere har meldt sin ankomst. Det betyr fullt opp med stands, og vi vet at utstillerne har med seg nye produkter og teknologiske løsninger. Nå er det tre år siden forrige messe, så vi merker at bransjen er ekstra sulten på å møte kundene fysisk, sier Frode Dahl, styreleder i Traktor og landbruksmaskinimportørenes forening, som arrangerer Agroteknikk

Smittevern

Selv om vaksineringen av den voksne befolkningen er godt i gang, blir det selvsagt stilt krav til smittevern for varemesser av denne typen.

– Vi har 40 000 kvadrat å fordele oss på. Vi har også satt opp et utendørstelt på 1400 kvadrat, i tillegg til at vi merker området godt for å få folk til å holde avstand. Vi legger også til rette for god hygiene, sier Trond Andersen, prosjektleder for Agroteknikk.

Nærmer seg fristen for nyhetspåmelding

Som vanlig vil det bli både faglige og sosiale arrangement under messen, og arbeidet med å spikre dette er nå i gang. Bransjen skal også kåre Årets lærlinger, og oppseilingen til dette starter allerede neste uke.

I tillegg blir det selvsagt nyhetskåring. Juryen går i gang med vurderingen neste måned. Utstillere som vil melde inn nyheter til kåringen, må derfor skynde seg å sende inn informasjon om sine nyheter og produktutvikling.

Til tross for tumultene de siste par åra, ligger det altså an til å bli et Agroteknikk som vi kjenner fra tidligere år.

Vinn billetter til Agroteknikk

Billettsalget for publikum er nå i gang. Du kan også vinne inngangsbilletter. I forbindelse med at Bedre Gardsdrift fyller 40 år i år, vil vi om kort tid dra i gang en konkurranse der vi skal trekke 40 vinnere som hver får to dagsbilletter til Agroteknikk 2021. Hvis du vil være med i trekningen, må du følge med på nettsiden vår i tiden framover.

Som vanlig vil du kunne møte Bedre Gardsdrift på Agroteknikk. Du vil finne oss i hall D. Kom gjerne innom og slå av en prat.

Powered by Labrador CMS