Illustrasjonsfoto: Colourbox

Traktorer i tunneltrøbbel

Det har vært ei særdeles trøblete uke for traktorer i tunneler.

Publisert

Torsdag forrige uke kunne NRK Trafikk melde at Hitratunnelen var stengt fordi det sto en traktor i tunnelen. Allerede dagen etter ble Isfjelltunnelen ved Birtavarre i Troms stengt av samme årsak.

Henger veltet

Og i går ble Skatestraumtunnelen i Bremanger stengt på grunn av et trafikkuhell. Ifølge veitrafikksentralen skyldtes det at en traktor med tilhenger lastet med sand hadde veltet i tunnelen, og Vest politidistrikt skriver på Twitter at traktoren lå på tvers i veibanen. Sand i veibanen førte til stans i trafikken en periode. Det skal også ha vært noe oljelekkasje, uten at det var fare for brann. Det skal heldigvis ikke ha vært snakk om personskader.

Mistet ku

Traktorføreren i Skatestraumtunnelen er for øvrig ikke den eneste som har hatt uhell med henger denne uka. Lørdag rykket politiet ut til melding om "trafikkuhell mellom traktor og en ku". Meldingen viste seg å være noe misvisende.

– Det har vært transport av kuer på traktorhenger, og under transporten har en eller flere kuer falt av hengeren. En ku har sårskader i et bein. Dette blir tatt hånd om, skrev Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Powered by Labrador CMS