Dalen 3025 vises på Agroteknikk.

Snønytt fra Dalen

Med ny v-plog og en oppgradert v-freser er Dalen klar for snø.

Publisert

V-plog 3025 har hydraulisk avvatring. Det vil si at hvis du kjører på fortauet og det ene hjulet på traktoren går utenfor, kan du justere plogen slik at den allikevel får med all snøen på fortauet. Hydraulisk avvatring er standard, men plogen kan også utstyres med ei fjør i stedet for sylinderen hvis du ønsker det.

Kan kjøres i flere posisjoner

Arbeidsbredden er 2,55 meter når du kjører den som en v og 3,2 meter når vingene står rett. Utslagsvinkelen er 67 grader. Et parallellogram sørger for at vinkelen mellom plogen og bakken er riktig til en hver tid, og innfestingen er foreløpig i trepunkt eller bm-feste. Du kan velge mellom tradisjonelle slepesko eller hjul. 3025 har fjørutløser på slitestålet og akkumulatorer og sjokkventiler på sylindrene.

Hittil har Dalen produsert fem v-ploger. De skal testes i vinter før serien settes i produksjon og kommer for salg i løpet av 2019.

Ikke bare ny plog fra Dalen

Dalen 2106 er bygd på en velkjent konstruksjon. I bunn og grunn er det den samme freseren som 2006, men 2106 kan utstyres med hydraulisk kantvinge og et hydraulisk støttehjul som festes bak på viftehuset. 

En annen forskjell er at 2106 er gul for bedre synlighet. Toppstagfestet er også høyere enn før, for at freseren skal passe bedre på moderne traktorer. Diameteren på vifta er fortsatt 80 cm.

Powered by Labrador CMS