Valtra har over dobbelt så mange registreringer i august som nummer to.
Valtra har over dobbelt så mange registreringer i august som nummer to.

Valtra suser forbi John Deere i august

81 registreringer i august gjør at kaprer Valtra førsteplassen.

Publisert

Isolert sett har august vært en grei måned med tanke på traktorregistreringer. Det totale tallet så langt i år er lavere enn i fjor, men det positive er at det er registrert ti traktorer mer i august 2020 sammenlignet med samme måned i fjor.

I juli lå Valtra over 20 traktorer bak førsteplassen til John Deere. Valtra har imidlertid hatt en fantastisk august måned med 81 registreringer. John Deere har 39 registreringer i løpet av samme måned. Det betyr at Valtra nå ligger 21 traktorer foran John Deere. I forrige uke lanserte Valtra den nye G-serien, en traktor som størrelsesmessig passer godt til norske forhold. Vil den nye serien gi utslag på registreringsstatistikken, tro?

Vi ser at Fendt har registrert dobbelt så mange traktorer som i juli, mens Massey Ferguson har en liten nedgang fra forrige måned. De tre Agco-merkene står sammen for 62,5 prosent av registreringene i august. Når det er sagt, så ligger de fire øverste merkene på lista under det de gjorde i fjor. Det inkluderer John Deere.

New Holland, Claas og Case IH ligger over totalt sett om vi sammenligner med fjoråret. Det kunne imidlertid gått bedre for New Holland og Case IH i august. New Holland har fem registreringer og Case IH her fire, men Claas har åtte registreringer alene. Deutz-Fahr har fem registreringer og beholder 8. plassen på lista. Kubota har ti registreringer i august. I juli var det to registreringer, så det er en bra økning fra Kubota. Det er bare fire andre merker som har flere registreringer i august enn Kubota.

Powered by Labrador CMS