Nå får alle modellene i 6M-serien trinnløs transmisjon

Nye John Deere M får alle rettigheter

Sytten forskjellige modeller. Mulighet for trinnløs transmisjon og 50 km/t topphastighet. Det er den nye M-serien kjapt oppsummert. 

Publisert

17 modeller i 5 rammestørrelser fra 6M 95 til 6M 250 med 95 til 250 hestekrefter. Alle modeller har 20 hk ekstra effekt tilgjengelig, slik at maks effekt øker til 120-281 hk, forteller Kjell Kåre Espedal, kategorisjef traktor hos Felleskjøpet Agri.

Fire frontlaster-traktorer

Fire kompakte firesylindrede modeller blir tilgjengelige med kort ramme og frisiktpanser. Disse fire med 240 cm akselavstand er 6M 95, 6M 105, 6M 115 og 6M 125.

Jeg forventer at den største firesylindrede modellen, 6M 150, med 177 hk kommer til å bli populær i Norge, sier Espedal. Han regner også med at den største 6M 250 med seks sylindrer og hele 281 hk maks. effekt kommer til å bli populær i entreprenørmarkedet. 

Kraftig hydraulikkløsning

De som jobber med tunge løft og krevende redskaper kan glede seg over høy nyttelast og en stor hydraulikkapasitet, som starter på 114 liter i minuttet og øker til inntil 195 l/min på de største modellene. Løftekapasiteten på trepunkten er fra 5,7 til 9,9 tonn avhengig av modell. 

Alle 6M-kunder kan velge mellom mekanisk betjening av hydraulikkventiler eller elektrisk betjening, høyre sidekonsoll eller den kompakte CommandARMen.

Valgfri transmisjon

Fra nå av kan de som kjøper M velge i et stort utvalg i transmisjoner, fra den mekaniske PowrQuad Plus til den trinnløse AutoPowr, på alle modeller, som også kan leveres i 40 km/t versjon eller 50 km/t.

TLS-forakselfjæringen og den mekaniske førerhyttefjæringen er også tilgjengelig på alle modeller

JDlink blir standard

Trådløs kommunikasjon med omverden har lenge vært en del av John Deere, og nå blir også JDlink standard på 6M-serien. Det gir muligheter for fjernhjelp, oppdatering av programvare og dataoverføring fra John Deere Operations Center. 

For presisjonslandbruk kan man velge å sette på den gule StarFire-kula, og man kan velge mellom en standard skjerm på 10,1 tommer eller den store G5 Plus Universal-skjermen på 12,8 tommer. 

– Det er allerede mulig å bestille traktorer fra den nye 6M-serien fra våre selgere, men vi vil nok ikke kunne levere de første traktorene før tidlig vår, sier Kjell Kåre Espedal. 

Powered by Labrador CMS