Fra nå av vil alle Metsjö-hengere med tandemaksling være forberedt for luftbremser. Dermed blir det enklere å montere luftbremser i framtida om du skulle få behov for det.

Forberedt for ettermontering av luftbremser

Alle nye hengere med tandemakslinger fra Metsjö vil nå være forberedt for ettermontering av luftbremser.

Publisert

Mange mye traktorer i dag blir levert med luftbremser. Samtidig opplever Metsjö at interessen for luftbremser på hengere øker. Derfor vil alle hengere fra nå av være forberedt for ettermontering av luftbremser. Ønsker du å bygge om fra hydrauliske bremser og til luftbremser kan du da kjøpe ei pakke med nødvendige deler fra produsenten. Monteringa krever ikke sveising og det lagt vekt på at ettermonteringa skal være enkel. Metsjö ønsker å presisere at alle hengere kan leveres med luftbremser fra fabrikk. Her er det altså snakk om tilfeller der ettermontering er aktuelt.

– Luftbremser har tekniske fordeler i form av raskere reaksjonstid og parkbrems/katastrofebrems. Muligheten for å bytte mellom de ulike bremsesystemene hydraulikk og luft forenkler framtiden og øker annenhåndsverdien for våre kunder, sier Anders Ivarsson i Metsjö.

Powered by Labrador CMS