Bli med i dugnanden og meld inn leiekjøringsprisene dine denne helgen!
Bli med i dugnanden og meld inn leiekjøringsprisene dine denne helgen!

Meld inn priser - nå på nett!

Nytt i år er at du kan melde inn maskinleieprisene dine på nett, og hele prosessen er blitt mye enklere.

Publisert

Maskinleieprislista er en av de største enkeltjobbene vi gjør i Bedre Gardsdrift gjennom året. Hvert år setter vi av store ressurser for å utarbeide denne listen, men vi klarer det ikke uten dere. Vi håper at du som driver med leiekjøring eller utleie av maskiner vil delta i dugnaden også i år.

Meld inn priser på nett

Nytt i år er at du kan melde inn prisene online. Dette har vi gjort for at det skal være enklere for deg.

Du lager deg ganske enkelt en bruker på maskinleiepriser.no og logger inn. Deretter vil du få opp en oversikt over ulike kategorier. Huk av alle kategoriene du driver med leiekjøring eller maskinleie i og fyll så inn relevante priser. Hvis du har noen kommentarer, får du anledning til å fylle ut det helt sist i skjemaet.

Flere fordeler

Den nettbaserte løsningen gjør at du slipper å forholde deg til et regneark med flere hundre linjer. Du forholder deg bare til de feltene som gjelder din drift.

Når du skal fylle inn prislista igjen neste år, vil prisene som du har meldt inn i år være lagret. Vi håper det vil bidra til å gjøre prosessen enda enklere framover.

Når du svarer som bruker med en fungerende e-postadresse, er du med i trekningen av Flax-lodd. 10 heldige vinnere får 3 Flax-lodd hver.

Dette sier brukerne

Vi har latt noen leiekjørere være betabrukere for nettsiden. Dette er hva et par av dem har uttalt etter å ha meldt inn årets priser:

– Bra med online-skjema!

– Dette var en mye enklere måte å rapportere på enn tidligere.

Selv om vi er fornøyde med at innmelding av priser nå er blitt enklere for dere brukere, kan ting alltid bli bedre. Send oss gjerne en tilbakemelding på hva du synes fungerer bra og hva som kan bli bedre.

Ta kontakt ved behov

Hvis du får problemer med skjemaet, eller foretrekker å levere prisene på en annen måte, ta kontakt.

Du kan fremdeles melde inn priser via e-post, brev eller telefon. Det viktigste er at vi får prisene dine, slik at vi får laget en så god maskinleieprisliste som mulig!

  • Bedre Gardsdrifts maskinleieprisliste er Norges mest komplette prisliste for maskinleie innen landbruket.
  • Prislista omfatter rundt 500 ulike oppgaver og redskapstyper.
  • Alt fra små enkeltbønder til store entreprenører i alle fylker har bidratt med priser. Det gjør at lista er like aktuell enten du bor i Lindesnes eller Pasvik, enten du skal leie en enkel plog av naboen eller en stor finsnitter med sjåfør.
  • I tillegg til vår primære målgruppe – bønder og landbruksentreprenører – brukes prislista av anleggsentreprenører, utbyggere, offentlige instanser og skoler.
  • Vi har utarbeidet lista årlig siden 2003.
  • Maskinleieprislista blir publisert i bladet hver vår. Hvis du ikke er abonnent, kan du bli det ved å fylle ut skjemaet her.

 

Powered by Labrador CMS