Over 50 registreringer på John Deere i oktober

Traktorstatistikken: For første gang siden april har John Deere mer enn 50 registreringer på en måned. Samtidig bikker de 500 registreringer hittil i år.

Publisert

Antall registreringer i oktober er ellers ikke noe å skryte av. Det er 65 registreringer mindre i oktober i år enn samme måned i fjor, eller en nedgang på 24 prosent. Årets oktober ligger også mer enn 100 registreringer under snittet for oktober de siste 15 år. Kun 2009 var dårligere.

Også denne måneden finner vi et nytt merke på lista. Østeriske Lindner har sin første registrering i Norge, og Arbos som kom på lista forrige måned kan skilte med registrering nummer to her til lands.

John Deere er kanskje denne månedens vinner. For første gang på flere måneder kommer de over 50 registreringer. I løpet av oktober har de også bikket 500 registreringer for året. John Deere nå ligger totalt 101 registreringer foran andreplassen, Massey Ferguson. MF med sine 38 registreringer leverer en brukbar måned selv om Valtra på tredjeplass har to registreringer mer. De to merkene øverst på pallen holder seg på plussida sett mot fjorårets tall.

Fendt oppnår 16 registreringer denne måneden. Sammenlignet med august og september-tallene, er det lavt, men totalt ligger merket 15 registreringer foran samme tid i fjor. Det er verdt å merke seg. New Holland ligger bare en registrering bak Fendt i oktober måned. Med 15 registreringer, gjør New Holland det bedre enn både i august og september. Claas har ni registreringer også denne måneden, mens Case IH og Deutz-Fahr teller ti hver. Det står oppført seks registreringer hos Lovol og tre hos Kubota.

Powered by Labrador CMS