Registreringstallene for september er jevnt over bra.
Registreringstallene for september er jevnt over bra.

Solide septembertall for Kubota

Traktorstatistikken: Kubota har hele 19 registreringer i september. Samtidig har vi også denne måneden fått nye merker inn på statistikken.

Publisert

Kubota har all grunn til å være fornøyde med registreringstallene i september. Juni med sju registreringer var det høyeste så langt, men i september det registrert hele 19 traktorer fra Kubota. Arbos har en registrering og er av nykommerne på lista. Det er den første registreringa Arbos har her i landet ut fra det vi vet. Vi ser også at Landini registrerer sine to første traktorer for året.

Det totale registreringstallet for september er ganske så bra. 237 registreringer for september er over snittet de siste 15 årene, og det er langt bedre enn de 180 registreringene for samme måned i fjor. Det er registrert 57 flere traktorer i løpet av de første ni månedene i 2021 enn for samme periode i fjor.

John Deere med 45 registreringer holder fortsatt et solid grep om førsteplassen. De har flest antall registreringer i september og øker dermed avstanden fra Massey Ferguson med sine 35. Både John Deere og Massey Ferguson ligger godt foran på antall registreringer sammenlignet med i fjor. Det ser også ut som at Massey Ferguson holder andreplassen bra. Det skiller mer enn 50 registreringer mellom MF og Valtra på tredjeplass. Valtra ligger nå 100 registreringer bakpå i forhold til samme tid i fjor. Fendt holder en stabil fjerdeplass og ligger 25 registreringer på plussida.

New Holland ligger på samme nivå som forrige måned og har 9 registreringer. Sjetteplassen Claas har samme antall registreringer. Rett under Claas finner vi Case IH, som leverer de beste tallene siden februar. De seks registreringene til Deutz-Fahr er heller ikke verst. Det er bedre enn både juli og august. Merket ligger åtte registreringer i pluss sammenlignet med fjoråret. September har også vært bra for Lovol. 14 registreringer på en måned er ny rekord så langt i år. Til tross for en bra måned ligger Kubota fortsatt på tiendeplass, men pila peker oppover og japaneren fått grønne tall. Topp ti er med andre ord uendret.

Powered by Labrador CMS