Kuhn støtter avgjørelsen om å utsette Sima i to år. Her fra messa i 2019.

Sima utsatt til 2022

Sima har nok en gang måtte utsette datoen for neste landbruksmesse i Paris. Eima satser derimot på februar-messe neste år.

Publisert

Opprinnelig skulle Sima gått av stabelen om to måneder, i november 2020. På grunn av pandemien valgte de tidligere i år å utsette messa til februar neste år.

Nå kommer derimot beskjeden om at de har bestemt å utsette det hele til november 2022. Dermed er årets messe i alle praktiske sammenhenger helt avlyst.

Får støtte

– Sett i lys av den pågående globale covid-situasjonen støtter CNH Industrial fullt ut beslutning om å utsette SIMA-utstillingen til 2022, sier Thierry Panadero i CNH Industrial.

Det samme gjør en rekke av de andre store produsentene innen landbruksteknikk.

– John Deere støtter og setter pris på beslutningen om å utsette Sima, noe vi mener er klokt med tanke på dagens folkehelsesituasjon, sier Remi Hanot i John Deere, som også tar til orde for en bredere diskusjon om rytmen og plasseringen av de større landbruksmessene i Europa.

Eima fortsetter som før

Mens Sima er avlyst, har Eima ingen intensjoner om å endre planene. Neste års messe er planlagt å finne sted i Bologna 3.-7. februar med en digital førvisning i november i år, og det er ingen endring av programmet, sier arrangørene i en pressemelding.

– Korona-krisen har lagt en demper på markedet for landbruksmaskiner, men etterspørselen etter maskiner er potensielt veldig høy, og bedriftene trenger et arrangement som samler dem, sier Alessandro Malavolti, predisent i FederUnacoma, den italienske organisasjonen for produsenter av landbruksteknikk.

Powered by Labrador CMS