De som hadde håpt å se 8S-serien fra Massey Ferguson på Eima, må belage seg på å bli skuffet.
De som hadde håpt å se 8S-serien fra Massey Ferguson på Eima, må belage seg på å bli skuffet.

Agco trekker seg fra Eima

Agco har bestemt at de ikke vil delta på Eima på grunn av den pågående koronasituasjonen.

Publisert

Det skjer til tross for at Eima har blitt flytt fra den opprinnelige datoen i november i år til 3.-7. februar 2021.

Endrer strategi

I en pressemelding fra selskapet i dag heter det et de har valgt å endre markedsføringsstrategien i respons til den pågående pandemien. Det betyr at de bl.a. kutter ut deltagelse i messer som Eima, og i stedet vektlegger en blanding av digitale og hybridløsninger.

Vi har allerede sett eksempler på dette, med den heldigitale lanseringen av nyhetene fra Massey Ferguson tidligere i sommer. I tillegg får vi snart en lansering av en helt ny traktorserie fra Valtra. Denne lanseringen blir en kombinasjon av digital lansering med lokale presentasjoner.

Tettere på brukerne

Alt ettersom hva koronasituasjonen tillater framover, vil det også bli nye runder med MF eXperience Tour, Valtra SmartTour and FendtONE Roadshow.

Selv om dette er nedslående nyheter for de som er glade i store landbruksmesser, er det ikke en helt overraskende vending fra Agco. Allerede lenge før pandemien var kjent, signaliserte Massey Ferguson til Bedre Gardsdrift at de vil vektlegge de store messene mindre enn tidligere og gå over til flere arrangementer nærmere kundene.

Powered by Labrador CMS