592 XPG er en del av den nye generasjonen motorsager fra Husqvarna. G står for at saga har oppvarmet håndtak.
592 XPG er en del av den nye generasjonen motorsager fra Husqvarna. G står for at saga har oppvarmet håndtak.

Ny storsag fra Husqvarna

Husqvarna kommer nå med ei ny proffsag i 90cc-klassen. Lav vekt og høy ytelse er stikkordene.

Publisert

Den nye saga går under navnet 592 XPG og er ment for profesjonelle brukere. Motorsaga har et sylindervolum på 92,7 cm3 og effekten er 5,6 kW ved 9600 o/min. Produsenten har forbedret håndtaket og optimalisert balansen for at saga skal bli mer komfortabel å jobbe med over lang tid.

– Det føles fantastisk å endelig kunne lansere 90cc fordi vi vet at det er stor interesse og etterspørsel i markedet. Med denne generasjonen av sager har vi nådd maksimal ytelse, og brukeren blir mer produktiv. Styrken til denne sagen i forhold til lav vekt og utmerket manøvrering plasserer den i en helt ny klasse, sier Oddmund Ihle, produktspesialist i Husqvarna

Lettere enn forgjengeren

Med ei vekt på 7,6 kg uten skjæreutstyr er 592 XPG en del lettere forgjengeren. Dette er blant annet fordi den nye saga har nye og lettere komponenter. De nye lettvekts sverdene, X-tough Light, er også med på å få ned vekta. Du kan utstyre saga med sverd fra 20-36 tommer og Autotune-systemet sørger for at forgasseren i 592 XPG justerer seg selv ut fra værforhold og temperatur. Saga er også tilrettelagt for tilkobling via blåtann slik at du kan koble den opp mot Husqvarna Fleet Services, et digitalt serviceapparat. Tilkoblingsenheten kommer på plass i løpet av 2022.

Powered by Labrador CMS