Rainer Hivand holder traktorfilter, det første produktet i nettbutikken Agrideler.no
Rainer Hivand fra Grønt Maskin ser fram til å åpne opp agrideler.no. Et betydelig parti med Mann-filtre er på plass.

Grønt Maskin åpner ny nettbutikk for traktordeler

Nettbutkken Agrideler.no skal selge deler til traktor i både premium- og budsjettnivå. 

Publisert

Grønt Maskin er kanskje mest kjent for redskap og utstyr til grøntprodusenter, gjødselutstyr og vanningsanlegg. Nå skal de derimot kaste seg inn i ettermarkedet for traktordeler.

Starter med filter til traktor

Nettbutikken Agrideler.no vil trolig være oppe og gå i løpet av februar. Til å begynne med vil nettbutikken kun selge filtre, men om et års tid skal alt av traktordeler være på plass. 

Rainer Hivand hos Grønt Maskin kan fortelle at de har inngått en avtale på Mann-filtre. Han tør påstå at de skal kunne levere filter til alle traktormodeller i Norge. Etter filtrene vil en og en varegruppe falle på plass.

– Det er et stort marked for dette, men liten konkurranse. Det er flere aktører som driver med dette, men vi skal gjøre det litt annerledes. Vi vil ha to varegrupper. Vi vil ha premiumdeler av samme kvalitet som originaldeler, i tillegg til at vi har en budsjettutgave. Hovedfokuset vårt vil bli deler til traktorer som er mellom 5 og 15 år gamle, men vi vil naturligvis ha deler til eldre traktorer også, sier Rainer.

To separate nettbutikker

På spørsmål om hvor delene vil komme fra, svarer Rainere at med «premiumdeler», mener han deler fra såkalt OE-leverandører (original equipment red. anm.). Det vil si deler fra de samme leverandørene som traktorprodusentene bruker.

Den nye nettbutikken vil eies og driftes fullstendig av Grønt Maskin. Den eksisterende nettbutikken de har på egne hjemmesider for deler og utstyr til potet og grønt, vil bestå som den gjør i dag. De to nettbutikkene vil ikke blandes, og agrideler.no vil være utelukkende traktordeler.

Powered by Labrador CMS