Foto: Ocmis

Ny vanningsvogn til Norge

Grønt Maskin har nå tatt inn et nytt merke vanningsvogner, italienske Ocmis.

Publisert

Ocmis er verdens største produsent av vanningsvonger og lineære vanningssystemer og leverer utstyr over hele kloden. De har tidligere blitt ført i Norge, men nå har også Grønt Maskin tatt inn den italienske vanningsvogna.

Fra før har Grønt Maskin vanningsvogner fra Bauer, og det kommer de fortsatt til å satse på. Nå kan de i tillegg tilby en billigere vogn. Ocmis er nært beslektet Irtech som forhandles av Brødrene Freberg, og du finner blant annet likt styresystem på de to italienske vognene.

- Ocmis har et bredt spekter og mange serier. I første omgang kommer vi til å ta inn de billigere vognene, men også de har innovative og gode løsninger. Det er ei moderne vogn, sier Sami Vihervuori i Grønt Maskin.

- Det er ikke tørken i fjor som er grunnen til at vi tar inn en produsent til, men vi ser det at det generelt er mer fokus på vanning i dag enn hva det var før, sier Sami.

De seriene som tas inn i første omgang varierer med en slangediameter på 82 til 110mm, og slangelengde mellom 250 og 500 meter.

Grønt Maskin har også tatt inn pumper til vann og gylle fra Scova nylig.

Powered by Labrador CMS