Oppdateringen blir tilgjengelig på fjerde generasjon Valtra eller nyere.
Oppdateringen blir tilgjengelig på fjerde generasjon Valtra eller nyere.

Valtra får flere seksjoner

Nå kan du ha opp til 96 seksjoner og multibom-funksjon på Valtra.

Publisert

Det skriver produsenten i en pressemelding. Den automatiske seksjonskontrollen har tidligere kunnet dele bommen på Isobus-sprøyter i 24 eller 36 seksjoner. Med Section Control 96, som Valtra kaller det, kan du nå dele bommen i opptil 96 seksjoner. Samtidig gjør multiboom-funksjonen er det mulig å benytte seksjonskontroll på tre bommer eller utmatere samtidig, helt automatisk.

Multiboom-funksjonen gir muligheter for seksjonskontroll ganger 3.
Multiboom-funksjonen gir muligheter for seksjonskontroll ganger 3.

– På en såmaskin kan for eksempel gjødsel spres i det første matesystemet, frø i det neste og startgjødsel eller småfrø i det tredje. Den nye Section Control 96 med Multiboom kan styre hver av disse seksjonene og materne med centimeters nøyaktighet, sier produktspesialist Johan Grotell.

Ifølge produsenten skal den nye funksjonen være ideell for Isobus-kompatible såmaskiner, sprøyter, kunstgjødselspredere og redskaper for radkulturer. Valtra opplyser også at de som har fjerde eller femte generasjon Valtra og som allerede bruker Section Control 36 vil kunne oppgradere til de nye funksjonene kostnadsfritt ved for eksempel neste service.

Powered by Labrador CMS