Vreten Palax
Vreten Palax

Palax til Vreten Norge

Fra 3. september er Vreten Norge ny norsk importør av Palax sine vedmaskiner. De siste 20 åra har A-K maskiner hatt dette agenturet. Vreten vil vokse, og ser fram til å ha Palax i sortimentet.

Publisert

Vreten Norge og Palax innleder et samarbeid begge har store forventninger til. Her representert ved blant andre Svenn Anstensrud fra Vreten Norge (midten til venstre) og Pekka Himanka (Palax, midten til høyre).

– Palax er opptatt av å være det fremste vedmaskinmerket i Skandinavia, der Norge er et av de største eksportmarkedene, sier Svenn Anstensrud. Han er svært glad for samarbeidet som nå er innledet. Anstensrud er hovedeier og administrerende direktør i Vreten Norge AS.

– Jeg er godt kjent med Palax-maskiner siden jeg eide en A-K maskiner-butikk for noen år siden. Vreten Norge vil vokse i det norske markedet, og vi vil ha sterkt fokus på skogen.

Anstensrud poengterer at Vreten Norge har den fordelen at de er uavhengige av kjeder, og dermed står friere.

Administrerende direktør Pekka Himanka i Palax -Ylistaron Terästakomo Oy er også svært fornøyd. Firmaet eksporterer rundt 60 prosent av produksjonen til 30 land, og Norge er et viktig marked.

– Vi har tro på at Norge blir enda viktigere for oss framover, med distribusjonen gjennom Vreten Norge, sier Himanka.

Den første presentasjonen av Palax-produkter med Vreten-klistremerker på finner sted på Dyrskun til helga.

Powered by Labrador CMS