sju silutter
sju silutter

Årets lærlinger nominert

De sju lærlingene som utropes til «Årets lærling» i landbruksmekanikerfaget på Agroteknikk 2015 er nå plukket ut. Nei, vi røper ikke navnene ennå!

Publisert

På Agroteknikk i november vil du møte de sju "Årets lærling".

I løpet av sommeren har de sju TLIF-medlemsbedriftene Felleskjøpet, A-K maskiner, Eik maskin, Lantmannen Maskin, H.C. Pettersen, Lena Maskin og Aase Landbruk plukket ut hver sin «Årets lærling» blant dem som snart skal ta fagbrevet. Fristen for den interne kåringa hos firmaene var 1. september

Dere må smøre dere med tålmodighet

Det er Traktorbransjens Opplæringskontor som har hatt hånd om prosessen med å utarbeide kriterier for kåringa og det praktiske arbeidet med oppfølginga hos de sju firmaene. Anne Frøland hos Opplæringskontoret kan ikke gå ut med navnene på de sju, kyndige kandidatene, men røper såpass at hovedtyngden av lærlingene kommer fra den nedre halvdelen av landet. Det kommer vel heller ikke som noen bombe at de fleste er menn.

Foran kameraet

Midt i september samles de sju lærlingene til en briefing hos Eikmaskin på Skjetten. Her vil Jørgen Skjelin fortelle litt om opplegget for lærlingene under Agroteknikk på Lillestrøm. Det vil også være en fotoseanse i regi av Bedre Gardsdrift for å forevige de sju utkårede. Bildene skal brukes både i Bedre Gardsdrift, i messeavisa og pryde flere postere under messa.

.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS