Med ny programvare får lasteren mulighet til automatiske bevegelser.
Med ny programvare får lasteren mulighet til automatiske bevegelser.

Automatiserer og forenkler frontlasterarbeidet

Quicke gjør frontlasterarbeidet enklere og smartere.

Publisert

For om lag et år siden lanserte Quicke en helt ny elektronisk betjent lasterspak, QE-command. På lasterspaken har du blant annet mulighet til å betjene lastervekta Q-companion. Med ny programvare blir lasterbetjeningen ytterligere forbedret, og det blir nå flere funksjoner.

Automatiske sykluser

Har du lasterspaken i kombinasjon med lastervekta kan du nå legge inn arbeidssykluser. Det kan være nyttig hvis du skal gjøre den samme operasjonen gjentatte ganger, for eksempel rundballekjøring eller lasting av henger. Ved et tastetrykk og en bevegelse i spaken går lasteren automatisk til angitt høyde og med redskapet i riktig vinkel.

Ingen brå bevegelser

Systemet har en funksjon som bremser lasterarmen litt like før den når toppen eller nærmer seg verdien du har stilt inn. Det skal fjerne huskebevegelser og bidra til bedre komfort for deg som sjåfør. Du kan også justere hastigheten på tredjefunksjonen, og i tillegg har du en ristefunksjon som gjør det lettere å tømme skuffa.

Lasterspaken har flere programmerbare funksjoner. Det kan by på forvirring hvis flere skal kjøre samme traktor. Det slipper du imidlertid å tenke på nå fordi du kan lagre din egen modus.

Powered by Labrador CMS