Foto:Quicke
Foto:Quicke

Quicke-nytt

Quicke lanserer nye lasterspaker og multikoblinger.

Publisert

QE-command er en ny elektronisk lasterspak. Her får du god ergonomi samtidig som du kan operere alle funksjonene til lasteren via spaken. Systemet Q-companion inkluderer blant annet lastervekt. Du kan få systemet integrert i QE-command lasterspaken med et rullehjul for å bla i menyene. Q-companion har fargeskjerm som viser innstillinger og instruksjoner. Quicke sier samtidig at det vil komme programvareoppdateringer for denne kombinasjonen i framtida, for eksempel repeterbare sykluser og begrensning av bevegelse på lasterarmen.

Mekanisk alternativ

Et annet nytt alternativ er en mekanisk lasterspak, QM-command. Denne spaken er tilgjengelig med forskjellige utforminger på håndtaket, samt alternativer til antall funksjoner avhengig av hvor mange funksjoner du skal kunne betjene.

Fire eller seks porter

Multikoblingene QC4 og QC6 er tilgjengelig med fire eller seks porter. De har også en integrert elektrisk kontakt. Koblingene er redusert til ½ størrelse, noe som i følge Quicke blant annet skal redusere drivstofforbruket og gi raskere bevegelse i lasteren. Støvbeskyttelsene på koblingene blir åpnet og lukket automatisk, og du kan koble koblingene sammen under fullt arbeidstrykk.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS