Nye Fendt 314 er en av traktorene som er ute på veien nå.

Tar Fendt 314 fra jordet og ut på landeveien

Eiksenteret Midt-Norge har tatt med seg Fendt 314 Vario og dratt ut med en karavane.

Det er lagt opp til en drøyt to uker lang turné. De har allerede vært en rekke steder, men har flere plasser å besøke. Turen startet i Rindal tirsdag forrige uke og skal avsluttes i Selbu neste torsdag.

Prøvekjøring og fagprat

Til tross for korona, blir det lagt opp til prøvekjøringer.

– Vi inviterer til fagdager der du kan se og oppleve nye Fendt 314 Vario. Vi har også med oss flere traktormodeller fra Massey Ferguson og Fendt, i tillegg til diverse grasutstyr og redskaper, sier Jon Magne Sæter, som er senterleder ved Eiksenteret Midt-Norge.

For å unngå smitte i forbindelse med prøvekjøringer blir alle overflater på traktorer og utstyr regelmessig desinfisert. I tillegg er det krav om at deltakerne overholder avstandsråd. Og er du syk, tar du selvsagt ikke turen.

Her går ruta

I morgen møter du karavanen på Stjørdal-avdelingen til Eiksenteret Midt-Norge. Her skal også Hardi stille med en fagperson, og det blir anledning til å se den nye Ovlac-plogen.

Derifra beveger de seg videre de neste dagene til Levanger og Steinkjer. Neste uke starter de på mandag i Overhalla, før de kjører videre til Namdalseid, Frostad og så avslutter i Selbu.

Powered by Labrador CMS