Deutz-Fahr leverer sin beste måned på nesten to år.
Deutz-Fahr leverer sin beste måned på nesten to år.

Traktorstatistikken: Opptur for Deutz-Fahr

I mars ble det ikke registrert en eneste Deutz-Fahr, men i april gikk det bedre. Det er nesten to år siden merket sist hadde 13 registreringer.

Publisert

John Deere ligger på topp for fjerde måned på rad. Med 64 registreringer har avstanden ned til Valtra økt ytterligere og det skiller nå 96 registreringer mellom John Deere og Valtra. Differansen var 69 i mars. John Deere har så langt i år levert svært godt og har hele 62 registreringer mer enn på samme tidspunkt i fjor. Valtra henger åtte registreringer etter, men de kan fort hente seg inn når femte generasjon N- og T-serien inntar Norge for fullt.

Både Massey Ferguson og Fendt har mer enn 40 registreringer i april og de ligger henholdsvis 27 og 21 registreringer på plussiden. MF er nå kun fire registreringer unna å være på samme nivå som Valtra. New Holland holder seg stabil på femteplassen. Det er også i april registrert 9 traktorer fra New Holland. Claas med sine 15 registreringer plasserer seg mellom de to CNH-traktorene på lista for andre måned på rad. Case IH har ti registreringer i april. Det er mer enn tre ganger tallet i mars.

Deutz-Fahr har klatret på lista i løpet av april. Merket hadde av en eller annen grunn ingen registreringer i mars og nå klinker de til med 13 registreringer. Vi må helt tilbake til mai i 2019 for å finne det samme antallet. Det må være bra. Niendeplassen Lovol leverer ingen bra måned. De har kun en registrering, og det er uvanlig. Vi noterer også to registreringer på Kubota, Iseki og Antonio Carraro.

Totalen for april er 246 registreringer. Det er fire mer enn på samme tid i fjor, altså ingen stor forskjell.

Powered by Labrador CMS