Fendt har svært gode registreringstall i mars.

Traktorstatistikken: Fendt med gode mars-tall

Valtra har klatret forbi Massey Ferguson og John Deere har økt ledelsen ytterligere.

Publisert

Når vi nå har fått inn registreringstallene for mars måned kan vi se at John Deere ligger på topp for tredje måned på rad. Det er registrert 60 gule og grønne traktorer i mars. Så langt i år ligger John Deere inne med 184 registreringer. Det er 55 traktorer mer enn på samme tid i fjor.

Etter å ha ligget på tredjeplass de to første månedene av 2021 har Valtra nå klatret opp til andreplass. Valtra har flere registreringer i mars enn i februar, men ligger ti traktorer bak sammenlignet med denne tiden i fjor. Når det gjelder Massey Ferguson så ligger merket 11 traktorer foran det de gjorde samme tid i fjor. Både MF og Fendt har 35 registreringer i mars måned. For Fendt sin del er det den beste måneden så langt i 2021.

New Holland hadde svært gode tall i februar, men i mars er det kun registrert ni blå CNH-traktorer. Avstanden opp til Fendt har økt fra tre til 29 registreringer i løpet av mars. Case IH med sine tre registreringer leverer heller ingen god måned. Holland og Case IH ligger henholdsvis åtte og 13 traktorer bak i forhold til 2020. Claas har sju registreringer i mars måned og har nådd igjen Case IH. Claas og Case IH ligger nå på delt sjetteplass.

Lovol leverer en grei måned med sine ni registreringer. De ligger 12 enheter foran samme tid i fjor. Det betyr at Lovol fortsatt ligger som nummer åtte på lista. Noe av det mest overraskende med mars-tallene er at Deutz-Fahr ikke har en eneste registrering. Vi ser at YTO har tittet fram på lista og har fire registreringer i mars. Vi merker oss årets første registrering på merkene JCB, Mc Cormick og TYM.

Ser vi på totalen for første kvartal 2021 er det registrert 679 traktorer, noe som er en økning på sju prosent sammenlignet med samme tid i 2020.

Powered by Labrador CMS