7-serien har to modeller på 247 hk.

Deutz-Fahr 7-serie får ny transmisjon og lengre serviceintervaller

Nå kan du kjøre 1000 timer på motorolja og 2000 timer på hydraulikk- og transmisjonsolja før du trenger å tenke oljeskift.

Publisert

I fjor lanserte Deutz-Fahr en ny 8-serie. Nå er turen kommet til 7-serien, som får en ny transmisjon utviklet av SDF. Betjeninga av transmisjonen er den samme som tidligere. 

To modeller

7-serien kommer i to modeller, en 7250 TTV og en 7250 TTV HD (Heavy Duty). Tillatt totalvekt på HD-utgaven er 16 tonn, 500 kg mer enn standardutgaven. Sistnevnte har en løftekapasitet på ti tonn. HD-utgaven løfter et drøyt tonn mer og har en grøvre framaksling. 

Felles for begge modellene er at de er tilgjengelig med framakselfjæring og tørre skivebremser. Det bidrar til økt sikkerhet og komfort langs veien. Samtidig er svingradien redusert med nesten en meter.

Samme motor

Begge modellene er utstyrt med den samme Deutz TCD-motoren på 6,1 liter. Motoren, som tilfredsstiller kravene i steg 5, yter 247 hk og maks dreiemoment er 1072 Nm. Det er mulig å bestille traktoren med 60 km/t topphastighet. Selv med denne makshastigheten holder motorturtallet seg under 1800 o/min. I 40 km/t er turtallet under 1200 o/min. Da sparer du diesel! 7-serien er tilgjengelig med tre forskjellige hydraulikkpumper, hvor den største leverer 210 l/min.

Bedre sikt

Panseret er ifølge produsenten mer skrått enn før. Samtidig er hytta hevet noe. Dette er gjort for å få bedre oversikt rundt traktoren. Traktoren kan bestilles med luftfjæret hytte og ei egen skinne for montering av ekstra terminaler på hyttestolpen. 

Deutz-Fahr kaller sin terminal for iMonitor. Denne er selvfølgelig også tilgjengelig på 7-serien. Her har du flere skjermstørrelser å velge mellom. Når det gjelder presisjonsutstyr, kan du blant annet få traktoren levert med den nye SR20 GNSS-antenna som kan ta imot RTK-signaler.

Powered by Labrador CMS