6.4 består av tre modeller og maks toppfart er 50 km/t.

Nytt trinnløst alternativ i flerbruksklassen

Deutz-Fahr lanserer en ny traktorserie. 6.4-serien blir tilgjengelig med trinnløs transmisjon eller RV-shift.

Publisert

Det er tre modeller i serien, som strekker seg fra 130-150 hk. Alle tre har en ny firesylindra steg 5-motor med et slagvolum på 3,8 l. Vi kan også nevne common rail og en turbo med variabel geometri.

6150.4 blir den største modellen. Denne har et dreiemoment på 663 Nm, og maks ytelse er 156 hk med ekstraeffekten aktivert. De to mindre modellene er 6130.4 og 6140.4.

Powershift eller trinnløs

Med RV-shift har du 20 gir framover og 16 bakover. Automatiske girskift og brems for kløtsj-funksjon er standard, og krypegir er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Traktorene med RV-shift har ei hydraulikkpumpe som leverer 90 l/min som standard. Hvis du har behov for mer, er neste steg 120 l/min og LS. Sistnevnte er standard på trinnløse TTV og høyeste toppfart er 50 km/t.

Luftfjæring

Hytta har luftfjæring og du kan få ekstra store speil. Bestiller du traktoren med MaxVision pro-utstyr skjer betjeninga via et armlene Deutz-Fahr har valgt å kalle MaxCom. Da får du også en terminal på 12 tommer, og du kan benytte Isobus og autostyring.

6.4 har en styrevinkel på 50 grader for best mulig smidighet. Akselavstand er 2562 mm og vekta er oppgitt til 6500 kg. Med laster og ekstrautstyr havner den dermed fort over sju tonn.

De som har kjørt Deutz-Fahr vil kjenne seg igjen i hytta.

Stor løftekapasitet

Begge modellene løfter 5870 kg i trepunkten, men også her har du muligheten til å koste på deg litt ekstra. Da er løftekapasiteten på imponerende 9170 kg.

Du kan ha opptil fem hydraulikkuttak bak og det er flere alternativer når det gjelder betjening, men dette avhenger av hvilken transmisjon du går for. Fronthydraulikk er også tilgjengelig.

Powered by Labrador CMS