DeutZ-Fahr kan nå tilby en allrounder med 50 km/t topphastighet.

Nå ruller Deutz-Fahr ut 6C med ny transmisjon

Deutz-Fahr bruker ordene smidighet, komfort og enkelhet for å beskrive den nye 6C-serien.

Publisert

Serien kommer i tre modeller. Den minste heter 6115C og yter 120 hk. Størstemann, 6135C, har 136 hk. I transport eller under kraftuttaksarbeid har traktoren sju hestekrefter ekstra til rådighet.

6C-serien er utstyrt med en firesylindra Deutz-motor i steg 5.

Ny transmisjon

Du kan få 6C med tre ulike transmisjoner. Den trinnløse TTV-transmisjonen kjenner vi godt fra før. Det andre alternativet er en tretrinns powershift-transmisjon. Også denne er å finne i tidligere modeller.

Alternativ nummer tre er den helt nye powershift-transmisjonen RV-shift. Her skjer alle girskiftene via knapp, og totalt er det 20 gir framover og 16 bakover. Transmisjonen har en autofunksjon slik at traktoren kan gire selv.

Modell 6135C med RV-shift har en toppfart på 50 km/t, og det med litt redusert turtall. Det er ganske unikt i denne traktorstørrelsen. 40 km/t oppnås allerede ved 1650 o/min. Det gir lavere forbruk.

Det er også verdt å nevne at RV-shift har mulighet for å hoppe over gir. Det kan være en fordel om du skal akselerere raskt. Transmisjonen har to moduser hvor den ene er for åker og den andre for vei. Du kan endre modus med et enkelt tastetrykk.

God sikt

6C får ei ny hytte. TopVision har fire stolper og byr på god oversikt rundt traktoren. Med opptil 16 arbeidslys gjelder det også i mørket. Terminalen iMonitor er også på plass i hytta.

Av annet utstyr kan vi nevne autostyring og Isobus. Traktoren har en hurtigstyrefunksjon, noe som kan være nyttig i lasterarbeid.

Stor hydraulikkapasitet og LS

Du kan velge om du vil ha mekaniske eller elektrisk betjente uttak bak. Maks antall du kan ha, er fem uttak. I tillegg kan du utstyre traktoren med ei LS-hydraulikkpumpe som leverer opp til 120 l/min.

Maks løftekapasitet bak er 7000 kg, og det er fire kraftuttakshastigheter.

Powered by Labrador CMS