Nytt skjær fra Dalen.

Nye traktorskjær fra Dalen

Dalens nyeste traktorskjær har fått betegnelsen 2120 og 2121.

Publisert

De nye skjærene har fått integrert kastevinge, tilsvarende som på toppmodellen 2022, noe som gjør at man enklere kan flytte større mengde snø og enklere få snøen bort fra veien, over autovern eller lave brøytekanter. 

Hulprofil for ekstra tyngde

En annen egenskap som arves fra 2022 er hulprofilen nederst på skjæret med mulighet for vektøkning ved å legge i stål eller betong. Ved å utnytte dette vekten på skjæret økes med inntil 200 kg, avhengig av modell og fyllmateriale.

For økt synlighet og sikkerhet kan skjærene leveres med LED-lys som ekstrautstyr. Skjærene kan fås med helhydraulisk styring, eller med manuell bom og hydraulisk styring av skjæret.

Kraftig innfesting

Dalen opplyser videre at de nye skjærene fortsatt har asymmetrisk skjærblad som enkelt kan vendes for rygging. De har også en kraftig innfesting mellom skjær og bom med bolt med smørenippel og integrert verktøy for etterstramming, integrert kopling for trepunkt, triangel eller HMV. 

Skjærene kan som før utrustes med sjokkbelastningsventil med akkumulator som beskytter skjærbladet. Manuelle eller hydrauliske støttehjul gir presis kontroll over skrapingen, reklamerer Dalen.

Powered by Labrador CMS