Claas Axion 870
Det er traktorer produsert etter september i fjor som får den utvidede garantien.

Claas utvider fabrikk­garantien på traktorer

Claas Arion og Claas Axion får nå ett år lenger garanti fra fabrikk enn de har i dag.

Tidligere har Claas-traktorene hatt en fabrikkgaranti på fem år, men nå får traktorer produsert etter 1. oktober 2023 seks års fabrikkgaranti. Det melder Norwegian Agro i en pressemelding i dag.

Vil ta markedsandeler

– Norwegian Agro har en klar ambisjon om å øke markedsandelen til Claas i Norge. Gjennom utvidet garanti gir vi kundene en merverdi på kjøpet, samtidig som tiltaket gjenspeiler vår tro på Claas-traktoren, sier Håvard Johansen Lindgaard, produktsjef i Norwegian Agro.

Drar du kjensel på navnet hans, er det kanskje fordi vi omtalte ham i en sak om erfaringene de har gjort seg på hjemgarden over flere tiår med bruk av gjødselkum i stål.

Seks år - eller 2400 timer

Garantien gjelder enten i seks år eller til 2400 timer kjørt, avhengig av hva som kommer først. Du kan for øvrig kjøpe til flere timer om du tror du vil nå timetallet før seks år er omme. Og som alltid følger det med noen krav for at garantien skal være gjeldende.

– Forutsetningene er at du følger serviceanvisningene fra Claas, sier Lindgaard.

Han hevder at den utvidede garantiordningen skal komme uten videre prisendringer. Egenandelen ved garantisaker er på 4000 kroner.

 

Powered by Labrador CMS