Kristian Refnov og Kjetil Nilsson.
Kristian Refnov og Kjetil Nilsson.

Svenningsens skifter navn

Svenningsens har skiftet navn til Nellemann Machinery AS.

Publisert

De som følger Kubota-forhandler Svenningsens på Facebook, kunne nylig observere at Svenningsens side skiftet navn til Nellemann Machinery. Det skjer i tråd med endringer som er gjort sentralt i Danmark og er en naturlig følge etter at Svenningsens-familien solgte seg ut for to år siden.

– Du kan si at Svenningsens har været en paraply for en rekke aktiviteter som har betydd forskjellige ting. Når vi f.eks. selger Kubota i Norge, er det langt enklere å snakke om Kubota, uttalte Kristian Refnov til Landbrugsavisen på fredag.

En del av en større plan

I en pressemelding i dag sier Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, at navneendringen er et steg på veien mot å bli en mer spesialisert virksomhet.

– Det har vært en del av planen helt siden Nellemann tok over, og vi har en fem års plan som vi jobber etter, forteller han til Bedre Gardsdrift.

Navneendringer før alltid med seg kostnader når den grafiske profilen skal legges om, men Nilsson sier at disse kostnadene er holdt på et lavt nivå.

– Vi har holdt igjen på mye i Norge fordi vi har visst en stund at vi skulle skifte navn, så skilting av biler og lignende har ikke blitt gjort, nettopp i påvente av navneskiftet.

Ny hjemmeside skal også være oppe og gå om få dager.

Kubota Center åpner om tre uker

Kubota og Nellemann Machinery er nå på flyttefot og skal være inne i nye lokaler i løpet av en ukes tid. 6. mai åpner Kubota Center på Kjeller Vest. Her skal både importvirksomheten, lokalt salg og ettermarked ligge.

– Det ligger jo en investeringsvilje fra Nellemanns side i dette. Vi får nå et mer moderne lokale som er billigere i drift og vi har ansatt flere folk i andre og nye roller, sier Nilsson.

Powered by Labrador CMS