Rune Teigen Sjøl fra Nellemann Machinery og Dag Ellefsrud fra Vaktmesterkompaniet.

Nellemann har signert med Vaktmester-kompaniet

Vaktmesterkompaniet har inngått en rammeavtale med Nellemann Machinery om levering av Kubota-traktorer.

Vi har tidligere omtalt tilsvarende avtaler som Vaktmesterkompaniet har med Eikmaskin om salg av Massey Ferguson, men framover blir også det oransje traktorer som skal rydde gater og mer til. De første traktorene blir nå klargjort for vinterdrift.

– De første er levert, totalt 15 stykker. De er utstyrt med fronthydraulikk, brøyteplate og vinterhjul, forteller Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery til Bedre Gardsdrift.

Vaktmesterkompaniet leverer alt fra gartnertjenester og asfaltering til avfallshåndtering. Dag Ellefsrud, kjøresjef i Vaktmesterkompaniet, sier de trenger en variert traktorflåte, men traktorene skal hovedsakelig gå i brøyting og feiing.

Til jobben har de valgt seg modeller i kompaktserien Kubota L2, samt Kubota M4-serien som går opp til 74 hk og Kubota M5-serien som tar dem opp til 115 hk.

– Vaktmesterkompaniet er en dyktig, og ikke minst synlig, aktør, som det er strategisk viktig for oss å samarbeide med. Vi tror og håper dette er begynnelsen på et langvarig samarbeid, sier Nilsson.

Powered by Labrador CMS