JCB-maskiner på
MaskinExpo 2017
MaskinExpo 2017

MaskinExpo er avlyst

Den svenske maskinmessa MaskinExpo 2023 er innstilt. Det melder arrangøren.

Publisert

Bakgrunnen for beslutningen er den store usikkerheten blant utstillerne om hvordan den kommende konjunkturen kommer til å utvikle seg, heter det på nettsiden.

Jordbruk, skog og anlegg

MaskinExpo er en maskinmesse som blir holdt utenfor Stockholm i slutten av mai. Her kan du se maskiner for både jordbruk, skog og anlegg, men altså ikke i år.

Arrangørene har i år opplevd at flere utstillere enten ville drøye det å booke plass på messa eller de ville redusere arealet på standene som de allerede hadde booket. Det er altså usikkerheten rundt den økonomiske tilstanden framover som skal være årsaken.

- Det har ikke vært noen lett beslutning å innstille MaskinExpo, men vi innser at det er det riktige å gjør i år, skriver arrangørene.

Agrisjå går som normalt

I Norge har vi derimot ikke sett samme tendensen, og Agrisjå vil gå som normalt i august.

- Vi har ikke merket noe til dette, og vi er på samme nivå som tidligere. Det er litt endringer i sammensetningen på messa som følge av sammenslåinger etc. i bransjen, men arealet er like omfatten som i 2017. Med tanke på de store usikkerhetene er det over forventing, så vi er godt fornøyde, sier Jomar Ertsgaard, daglig leder i Trøndersk Landbruk, som står bak Agrisjå.

Powered by Labrador CMS