Snøfresere, også til privatpersoner, er et viktig produkt hos Eiksenteret Bodø, hvor de også sørger for reparasjoner og service av freserne.
Snøfresere, også til privatpersoner, er et viktig produkt hos Eiksenteret Bodø, hvor de også sørger for reparasjoner og service av freserne.

Eiksenteret Bodø med ny sjef i nye lokaler

I Bodø har Eiksenteret fornyet seg den siste tiden.

Publisert

Eiksenteret Bodø flyttet for en tid siden inn i nye og lokaler i Dreyfushammarn i Bodø. Avdelingen dekker hele Salten og Lofoten, og de er en av de avdelingene som fører alle tre Agco-merkene.

Ny daglig leder

- Vi er veldig fornøyd med de nye lokalene her. Det gir oss muligheten til å betjene både privat og proffkundene våre på en enda bedre måte, sier Peter Larsen.

Han startet som daglig leder på Eiksenteret Bodø i mai. Før han begynte i Eiksenteret, jobbet han fire år i Felleskjøpet Agri. Der var han salgssjef for TTR (traktor, tresker og redskap) for region Nord-Norge.

Del av en trend

Avdelingen i Bodø er en av flere Eiksenter som har fornyet seg de siste årene.

- Eiksentrene skal tilby den beste kundeopplevelsen, og da er lokalene vi jobber i viktige. Vi er derfor svært glade for å se de nye lokalene til Eiksenteret i Bodø. Disse lokalene vil hjelpe dem med å fortsette den gode veksten de har, og pleie kundene på en enda bedre måte, sier Trond Kjempekjenn, administrerende direktør i Eikmaskin.

Powered by Labrador CMS