Snøfresere, også til privatpersoner, er et viktig produkt hos Eiksenteret Bodø, hvor de også sørger for reparasjoner og service av freserne.

Eiksenteret Bodø med ny sjef i nye lokaler

I Bodø har Eiksenteret fornyet seg den siste tiden.

Eiksenteret Bodø flyttet for en tid siden inn i nye og lokaler i Dreyfushammarn i Bodø. Avdelingen dekker hele Salten og Lofoten, og de er en av de avdelingene som fører alle tre Agco-merkene.

Ny daglig leder

- Vi er veldig fornøyd med de nye lokalene her. Det gir oss muligheten til å betjene både privat og proffkundene våre på en enda bedre måte, sier Peter Larsen.

Han startet som daglig leder på Eiksenteret Bodø i mai. Før han begynte i Eiksenteret, jobbet han fire år i Felleskjøpet Agri. Der var han salgssjef for TTR (traktor, tresker og redskap) for region Nord-Norge.

Del av en trend

Avdelingen i Bodø er en av flere Eiksenter som har fornyet seg de siste årene.

- Eiksentrene skal tilby den beste kundeopplevelsen, og da er lokalene vi jobber i viktige. Vi er derfor svært glade for å se de nye lokalene til Eiksenteret i Bodø. Disse lokalene vil hjelpe dem med å fortsette den gode veksten de har, og pleie kundene på en enda bedre måte, sier Trond Kjempekjenn, administrerende direktør i Eikmaskin.

Powered by Labrador CMS