Jens Skifter blir Danish Agros Claas-sjef.
Jens Skifter blir Danish Agros Claas-sjef.

Danish Agro topper laget

Regiondirektør i Claas, Jens Skifter, er ansatt som Claas-direktør i Danish Agro.

Publisert

Utnevnelsen av Jens Skifter bør være godt nytt for norske Claas-forhandlere og kunder. Skifter har hatt ulike lederposisjoner i Claas siden 1999 og kjenner det norske landbruksmaskinmarkedet godt. Gjennom stillingen som regiondirektør har han dessuten vært en nøkkelperson i prosessen med å etablere den nye Claas-organisasjonen i Norge.

Skifter blir CEO i det nyetablerte Danish Agro Machinery Holding A/S. Hans første oppgave blir å etablere den nye distribusjonen for Claas i Norge, Sverige og Danmark.

- Jeg er svært fornøyd med at Jens Skifter har bestemt seg for å bli en del av Danish Agro-familien. Jeg er overbevist om at han er den beste kandidaten for både CLAAS og for oss til å lede vårt maskinsalg i Skandinavia. Jens har lang internasjonal erfaring og han har grundig kunnskap både til CLAAS’ produkter og til de skandinaviske landene. Jeg er helt sikker på at Jens vil kunne gjøre en forskjell for de bøndene vi handler med i de tre landene, sier Danish Agros toppsjef Christian Junker i en pressemelding.

Jens Skifter starter i sin nye rolle 18. april og han vil få kontor i Danish Agros hovedkontor i Galten, Danmark,

Powered by Labrador CMS