Bilde av terminalen der skjermbildet viser appen i bruk.
Grass-Guide er en sporfølgingsapp.

Enkelt med Grass-Guide

Irske Sixty-5 Technologies Ltd har nylig lansert en sporfølgingsapp som leveres med Android-nettbrett og Novatel GPS-antenne.

Publisert

Sixty-5 Technologies Ltd fra Belfast står bak en enkel sporfølgingsapp kalt Grass-Guide. Denne er tiltenkt bruk i grasproduksjon.

Det eneste som kreves, er at sjåføren skriver inn arbeidsbredden til det aktuelle redskapet. Deretter kan du starte kjøringen.

Viser hvor du feiler

Etter hvert som du beveger deg på jordet, tegner appen nye parallelle kjørelinjer du kan følge på returen. Grass-Guide viser et bakgrunnsbilde med markering av bearbeidet areal.

Retningsanvisningen får sjåføren fra en fargelagt kjørestripe, som forestiller arbeidsbredden og som forsvinner i horisonten. Når du kommer ut av kurs, ser du tydelig glipe mellom tidligere bearbeidet areal og kjørestripen.

Pakkeløsning med nettbrett og antenne

Grass-Guide selges som en pakkeløsning med appen installert på et sju tommers Android-nettbrett fra Samsung og med en Novatel GPS-antenne som monteres ved hjelp av magnet eller monteringsplate, alt etter om traktoren har takhatt i stål eller plast.

Selv med denne enkle sporfølgings-appen, mener Sixty-5 Technologies Ltd at du skal kunne spare inntil 15 prosent som følge av mindre gjødselbruk. Om det stemmer tør vi ikke si. Etter endt arbeid kan arealdata sendes direkte fra nettbrettet til en lagringssky.

Powered by Labrador CMS