Studioebilde av en gull-lakkert Valtra
Hvis du vil ha gullfarget traktor med svarte felger, så fikser Valtra Unlimited Studio det.

Gull-Valtra

Valtra N4-serie er kåret til "Golden Tractor of the the design" og "Machine of the year". Nå har Valtra Unlimited Studio laget en gyllen jubileumstraktor.

Publisert

Valtras Unlimited Studio har lagt siste hånd på en gyllen N174 som vil bli vist denne våren ved spesielle arrangementer og utstillinger. Kundene kan også bestille de samme Unlimited-spesifikasjonene til sine egne traktorer.

Den spesialutstyrte Valtraen er gullfarget med mørke vinduer, gylne dekaler på sidevinduet, svarte felger og Unlimited-merker på dørhengslene. Interiøret i førerhuset har ratt og seter i brunt skinn, samt en eksklusiv Unlimited mørkegrå matte.

Feirer utnevnelser

Valtra N4 ble lansert i andre halvdel av 2015, og har ifølge Valtra vist seg å være en svært vellykket modell-serie. På Agritechnica i Hannover, Tyskland, i november i fjor ble Valtra N174 kåret til både “Machine of the Year 2016" og "Golden Tractor for Design 2016". Den internasjonale juryen roste fjerde generasjon av N-serien for et "moderne, dynamisk, kompakt og flotte utseende”.

Det prisbelønte designet ble introdusert på T4-serien i slutten av 2014, og vil bli brukt på alle Valtra-modeller i fremtiden.

Skreddersøm av traktoren

Valtra har i mange år hatt skreddersydde traktorer som et av sine salgsargument. Med Unlimited Studio gir Valtra kundene mulighet til enda større tilpasninger og individuelle løsninger. For tiden sendes rundt 10 prosent av alle nye Valtra-traktorer til Unlimited Studio, der Valtras teknikere kan montere ethvert utstyr eller funksjoner som kunden ønsker, så lenge de er teknisk mulig og tillatt montert.

Unlimited-konseptet som ble introdusert i 2013, omtaler Valtra som et vellykket prosjekt. Målet er at kunden skal få en traktor som så langt det lar seg gjøre er tilpasset kundens arbeidsoppgaver og driftsforhold. Mens de første Unlimited-traktorene hovedsakelig ble levert på det finske markedet, leverer nå Unlimited Studio traktorer til over 20 land rundt om i verden. 

Alle funksjonene og utstyret som er montert i Unlimited Studio er fullt kompatible med den aktuelle modellen, kommer med en full fabrikkgaranti og støttes av Valtras reservedelsservice.

Powered by Labrador CMS